Hakkımızda!

YENİ-İZ Gönüllüleri olarak 2020 senesinde bir araya geldik. Projeler üretmek ve güzel kalplere dokunma  hedefi ile bir araya geldiğimiz süreçte pandemi bizleri farklı projelere sürükledi. Ailemiz büyüdükçe dernekleşme yolunda adımlarımız büyümeye başladı. Ve 2020’nin ortalarında artık resmi olarak bir dernek olmayı başardık.

Peki neler yaptık?

700’ün üzeriden aile ile temasa geçtik ve binlerce kişiye ulaştık. Ailelerin ihtiyaçlarını giderdik, yaşam alanlarını düzenledik, maddi ve manevi olarak her türlü desteği sunduk. Bayramlarda en çok çocuklar mutlu olmalı diyerek 350 çocuğumuza bayramlık hediyeler aldık. Üstelik sadece Aydın değil Türkiye’nin dört bir yanına erzaklarımızı ulaştırdık ve ulaştırmayada devam ediyoruz. Ve bunların hepsi sizlerin sayesinde varoldu ve olmaya devam edecek.